КОИ СМЕ НИЕ

Пен Дор

Ние сме успешно, средно по размер предприятие, в което работят около 100 човека.

От 1993 г. ПЕН Д‘ОР АД произвежда богат асортимент тестени хранителни продукти – дълготрайни опаковани кроасани, пресни тестени продукти, замразени полузпечени хлебни изделия и закуски.

Повече от четвърт век отговаряме на изискванията на клиентите ни и им доставяме продукти, произведени с иновационни технологии, с високо качество и на достъпни цени.

Усърдната работа, постоянството в качеството и разширяването на асортимента позволиха на фирмата ни да се развие и увеличи пазарния си дял през годините.

Пен Дор

ПЕН Д‘ОР е известна с асортимента си от вкусни и ароматни продукти, високо качество, постоянен контрол на производствените процеси и хигиената и екологично чисто производство.

Приоритетите на фирмата са:

  • Постоянно високо качество на произвежданите продукти;
  • Използване на суровини от доказани и сигурни доставчици;
  • Автоматизация на производствените процеси;
  • Достъпни цени за изделията.

КАЧЕСТВО И СЕРТИФИКАТИ

Политиката по качество на фирма ПЕН Д‘ОР е чрез постоянно подобряване на работата и контрола на производствените процеси да отговаря на изискванията на клиентите и да им гарантира винаги качествени, сигурни, вкусни и здравословни продукти.

Това постигаме чрез:

  • Въведените системи за контрол на качеството IFS, ISO 9001, ISO 22000 – осигуряващи проследимост и контрол на основните процеси на производство и продажба на изделията ни;
  • Подбор на висококачествени суровини и материали от надеждни и сигурни доставчици;
  • Високо квалифицирани специалисти;
  • Гъвкави производствени технологии;
  • Модерна техника, покриваща критериите за максимална хигиена и защита.

От 2009 г. ПЕН Д‘ОР АД е сертифицирана по най-високите изисквания на стандарта IFS (International Food Standard);

ПЕН Д‘ОР АД е първата фирма за производство на тестени изделия в България, сертифицирана по изискванията на Стандарта за управление на качеството ISO 9001:2000, от SGS България от м. Септември 2001 г.;

През 2005 г. фирмата внедри Системата за анализ на опасностите и контрол на критичните точки HACCP, а през 2007 г. Системата за управление на безопасността на хранителните продукти ISO 22 000;

ПЕН Д‘ОР АД е наградена с Българската Награда за Високо Качество Сребърен Лъв;

Фирмата притежава сертификат за Halal продукти.

ПЕН Д‘ОР членува и подкрепя Българската Търговска Камара, Българска Стопанска Камара, Американската Търговска Камара и Федерацията на частните производители на хлебни продукти. Член на BBLF (Bulgarian Business Leaders Forum). Участник в инициативата на ООН за глобално сътрудничество.

НАШИТЕ МАРКИ

Политиката по качество на фирма ПЕН Д’ОР е чрез постоянно подобряване на работата и контрола на производствените процеси да отговаря на изискванията на клиентите и да им гарантира винаги качествени, сигурни, вкусни и здравословни продукти.

Продуктите ни могат да се намерят на пазара под следните марки:

ДИСТРИБУЦИЯ

ПЕН Д‘ОР АД доставя кроасани, пресни и замразени продукти до стотици магазини из цялата страна*. Фирмата работи с много от големите дистрибуторски фирми и вериги супермаркети в страната.
ПЕН Д‘ОР обслужва с нарастващ успех и сектора ХОРЕКА, като предлага разнообразен асортимент от тестени изделия.

ПЕН Д‘ОР изнася продуктите си в повече от 20 страни на четири континента.

*Ако някои от продуктите ни не са налични в региона Ви, моля да ни информирате, за да се свържем с локалните ни дистрибутори.

ЧАСТНИ МАРКИ

Често ни питат за разработване и производство на различни, съобразени с конкретни условия продукти под частна марка, които да отговарят на специфични изисквания на клиентите. Производствените ни линии ни позволяват да бъдем гъвкави и адаптивни към тези потребности и да им отговорим бързо, ефективно и конкурентно. Предлагаме нашите продукти и в персонализирани опаковки под частна марка при минимални изисквания за поръчка.

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Russian
 - 
ru
Turkish
 - 
tr
Bulgarian
 - 
bg